Sveika 
Неактивен

SkyFairy написал:
модная джейд написал:
As zinau Lietuviskas bet ne labai gerai!!! Todel kad as givenu Lietuvoje bet kalbu rusiskai su seima ir mano mokykla rusiska! O mano tetis is Rusijos!
Sveikute mano vardas ieva ir as is klaipedos. Tu cia tikrai susirasi draudu
Ačiu tau
!!!
Dar noriu pasakiti kad mano seseri irgi Ieva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Неактивен

Sveika, модная джейд 
Labai miela, kad uzsukai
O del netobulos lietuviu kalbos nesijaudink - juk net tarp musu, lietuviu, buna zmoniu kurie iki siol nemoka parasyti zodzio nesuklydus 2 kartus
Beto, tu tikrai neblogai rasai ^^
P.S. Diajadre, man patinka tavo naujas avataras... Taip labai! ^^ Ir kur tu tokiu graziu randi? 
Неактивен
Dekuj dekuj
Ilgai tenka googlint arba sedet deviantART :?
Неактивен

OMG, I'm totally in love with deviantART!!! O.O Ten gali rasti tooooooookio grozio..... Jei tik netingi paieskot
Man tai labiausiai patinka ieskoti emotive portraits arba ka nors is fantasy 
Неактивен
Aga, smagiai ten
visokio gerio atrandu 
Неактивен

Man tai kazkada seniai DeviantART informatikos mokytoja parode ( nesistebiu del to, nes ji yra tokia.... Prie meno ir siaip...Vis dar Naruto ziuri
) tai nuo tada ir nebeislendu is ten 
Неактивен
Ai beje kaip sekas ieskot banner'io? 
Неактивен

Mano vardas Liga. Aš turiu 14 metų. Aš esu iš Latvijos.
Неактивен
Numiro musu skiltis O.o
Неактивен

Labukas) Mano vardas Vita. Ne labai gerai zinau Lietuviu kalba.. Jeigu ką, atsipasau)
Неактивен
Sveika 
Неактивен

Labu visiems krie pasiilgo ir kurie nelabai
Nepykit, kad taip dingau, bet viskas taip..... SUNKU naujoj mokykloj, plius sia savaite pas mus auditas tai mokytojai visus skalpuoja kad mokintumemes
Kaip rudenelis? Nesalta? ^^~~~
Неактивен
Sveika, rudenelis kaip rudenelis, nera mano mylimiausias metu laikas
salta, nervina, kad tenka traukti siltus megstinius, o dar kai sloga uzpuola isvis nemalonu 
Неактивен

Labuka, aš ir iš Lietuvos gal kaikurios žinot kur galima rast helovyno pirmajį žaisla meškiuką? :DDD
Неактивен
Labu, nea
neizaidziu sito zaidimo, tai nezinau deja
Неактивен

kas naujo?
Неактивен
Kaip ir nk, tik tiek, kad mirsta musu forumiukas, retai kas beparaso :?
Неактивен
Su praejusiom Kaledom ir artejanciais Naujaisiais metais

Неактивен